O lo'o fa'aauau pea le mana'oga mo Meafaigaluega Faufale fou ma fa'aaogaina e ui i lu'itau

O le alia'e mai le koma maketi ua faateteleina ona o le fa'ama'i, o le vaega fou ma fa'aoga meafaigaluega o lo'o i ai i le lotolotoi o se taamilosaga maualuga manaʻomia.Afai e mafai e le maketi o masini mamafa ona faʻatautaia lona ala i le sapalai-chain ma faʻafitauli faigaluega, e tatau ona oʻo i le sologa lelei i le 2023 ma tua atu.

I lana fonotaga lona lua o tupe maua i le amataga o Aukuso, Alta Equipment Group na faʻaalia ai se faʻamoemoega faʻapitoa na faʻaalia e isi kamupani faufale i totonu o le Iunaite Setete.
talafou2
"O le manaʻoga mo mea fou ma faʻaaogaina meafaigaluega o loʻo faʻaauau pea i tulaga maualuga ma o faʻatauga o loʻo tumau pea i tulaga faʻamaumauga," o le tala lea a Ryan Greenawalt, taʻitaʻifono ma Pule Sili."O lo matou fa'aogaina o va'a fa'aletino fa'aletino ma tau i mea faigaluega totogi fa'aauau pea ona fa'aleleia ma fa'aauau pea le fa'atumauina o sapalai e fa'atau ai fa'atauga fa'atauga i vasega uma o aseta."

Na ia taʻua le ata rosa i "pisinisi tailwinds" mai le pasia o le Bipartisan Infrastructure Bill, fai mai o loʻo faʻateleina le manaʻoga mo masini faufale.

"I la matou vaega o le taulimaina o meafaitino, o le malosi o tagata faigaluega ma le tau o le tau o loʻo faʻaosoina ai le faʻaaogaina o fofo sili atu ma faʻatometi aʻo faʻaosoina foi le maketi i tulaga faʻamaumau," o le tala lea a Greenawalt.

Le tele o mea taua i le ta'aloga
O le maketi o meafaigaluega faufale a Amerika o loʻo feagai ma se maualuga maualuga o le tuputupu aʻe faʻaletausaga (CAGR) ona o le faʻateleina o galuega faufale mo atinaʻe tetele.

O le faaiuga lena o se suʻesuʻega na faia e le kamupani suʻesuʻe maketi i Initia BlueWeave Consulting.

"O le maketi faufale a Amerika ua fuafuaina e tupu i le CAGR o le 6 pasene i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga o le 2022-2028," na lipotia ai e le au suʻesuʻe."O le faʻatupulaia o le manaʻoga mo mea faufale i totonu o lenei itulagi o loʻo faʻamalosia e le faʻateleina o galuega faufale mo atinaʻe atinaʻe ona o se taunuuga o tupe a le malo ma tagata tumaoti."
Ona o lenei tupe faʻaalu tele, o le vaega o atinaʻe o le maketi o meafaigaluega faufale o loʻo umia le tele o sea maketi, o le tala lea a BlueWeave.
O le mea moni, o le "papa" o le auala lea e fa'aigoaina ai e se tasi o tagata poto fa'aletulafono le fa'atupulaia o le mana'oga mo masini mamafa.

Na ia taʻua le pa i le tamaoaiga ma geopolitical atinae.

O le taʻitaʻi o pisinisi o loʻo vaʻaia le maualuga o le manaʻomia o masini o le vaega o le maina, o le tala lea a le loia James.R. Faatalitali.

O le maualuga o loʻo faʻamalosia e le manaʻoga mo le lithium, graphene, cobalt, nickel ma isi vaega mo maʻa, taʻavale eletise ma tekinolosi mama, o lana tala lea.

"O le faʻateleina o le faʻamalosia o le faʻaaogaina o pisinisi o loʻo faʻateleina le manaʻoga mo metala taua ma oloa masani, aemaise lava i Amerika Latina, Asia ma Aferika," o le tala lea a Waite i se tusiga i le Engineering News Record."I le fausiaina, o le manaoga mo meafaigaluega ma vaega o loʻo faʻaauau pea ona siʻitia aʻo amata e atunuʻu i le lalolagi atoa le faʻafouina o auala, alalaupapa ma isi atinaʻe."

Ae, na ia taʻua, o le faʻaleleia atili o loʻo faʻamalosia i totonu o le Iunaite Setete, lea o auala, alalaupapa, nofoaafi ma isi atinaʻe tetele ua amata ona maua le tele o tupe a le malo.

“O lena o le a manuia saʻo ai le alamanuia o masini mamafa, ae o le a vaʻaia ai foʻi faʻafitauli o loʻo faʻatupulaʻia ma faʻaletonu le sapalai ua sili atu ona ogaoga," o le tala lea a Waite.

Na ia valoia le taua i Iukureini ma faasalaga faasaga ia Rusia o le a siitia ai le tau o le malosi i le Iunaite Setete ma isi nofoaga.


Taimi meli: Mati-01-2023